"Csapatunk legfőbb célja, hogy egy olyan emléket adjunk a kezetekbe, amit még évekkel később is szívesen néztek majd meg újra és újra. A nap, ami életetek talán egyik legszebb napja lesz, pillanatoknak tűnik majd a nagy sürgés-forgásban, de mi éppen ezért leszünk ott Veletek! Olyan filmet és képeket kaptok tőlünk, amik visszaadják, és örökké teszik ezeket az elsuhanó perceket."

Ha szeretnéd párodat meglepni egy szuper almás cuccal, vagy a nagy nap szervezéséhez kell egy okos eszköz, akkor ez a legjobb hely a beszerzésre.

Igényes esküvői, vagy céges rendezvényre keresel helyszínt? A Carplovepark erre a legmegfelelőbb hely. Buli hajnalig csak nektek, és akár ott is tudtok aludni. Csodás környezet,videózáshoz, fotózáshoz, és a hajnalig tartó bulikhoz is egyaránt.

Egyedi pólóra, ruhára, vagy esetleg ajándéktárgyra van szükséged? Egységes pólótok legyen a leány, vagy a legény búcsúra? Egyedi bögréből szeretnéd inni a buli utáni első kávédat? Akkor jó helyen vagy!

image003.png

A jó esküvői virágdekoráció tükrözi a pár személyiségét és az esküvő stílusát, megtölti a teret színnel, élettel. Nálunk első helyen áll a szakértelem, tudjuk, mitől lesz egyedi a látvány, és szenvedélyesen dolgozunk rajta, hogy megvalósulhasson a Ti álomesküvőtök!

image001.png

Kruczli Rita, okleveles szertartásvezető vagyok, a Ti szertartásvezetőtök.